SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Talli sijaitsee Oulussa, Kuivasjärvellä; noin kahdeksan kilometrin etäisyydellä keskustasta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Nopein reitti tallille keskustasta on moottoritien kautta. Aja Ritaharjun/Petenniemen liittymästä Raitotietä Kuivasjärvelle päin noin 1,5 km (rampilta siis käännytään vasemmalle), kunnes vasemmalla on "ratsastuskoulu"-opaste. Käänny vasemmalle Ratsuväentielle. Aja vajaa 200 m Ratsuväentietä t-risteykseen asti ja käännyt oikealle Ratsastuskentäntielle. Tallin kenttä yltää t-risteykseen asti. Kenttä on vasemmalla puolella tietä ja talli näkyy kentän takana. Parkkipaikka sijaitsee samassa pihassa olevan punaisen hallin vieressä. Hallin seinässä on iso "Aaltokankaan Ratsutallit"-kyltti. Kävele parkkipaikalta pihan poikki (takaisin päin) kohti kenttää niin löydät ratsastuskoulun tallin seuraamalla "ratsastuskoulu"-kylttejä.

Ratsastuskoulun tallissa on heti ulko-oven vieressä oikealla puolella ilmoitustaulu, johon hevoslistat tulevat. Tulethan tunnillesi noin 30 min ennen tunnin alkua, jotta ehdit laittaa hevosesi ilman kiirettä. Tunnit rahastetaan tallin toimistossa noin 5 min ennen tunnin alkua. Toimisto on ratsastuskoulun tallissa karkkiautomaatin vieressä.

Lähelle tallia pääset myös Koskilinjojen busseilla; numerot 6 ja 7. Viikoloppuisin ja iltaisin tallille pääsee myös bussilla 19.

TERVETULOA!

Tallin aukioloajat: