TUNTILUKUJÄRJESTYS 2018 (päivitetty 9.11.18)

Uudet tuntien kokeilijat huom. Ethän varaa varaa liian haastavaa tuntia varsinkaan pitkän ratsastustauon jälkeen. Esim He C tunneilla kaikki pystyvät ratsastamaan esim C-merkin kouluohjelman. Tästä ylös päin olevat tunnit sopivat pitkään ratsastaneille. Varaa paikka alkeistunnille, jos harjoittelet ravin keventämistä ja alkeisjatko (1) tunnille, jos harjoittelet laukkaamista. Tuntiluokitukset poikeavat toisistaan eri talleilla ja meillä tuntiluokitukset on "alakanttiin" eli tunti voi tuntua haastavalta uusille kokeilijoille. Onnistumisen elämyksiä saat parhaiten oikealla tasolla :)

Tulethan ajoissa tunnillesi. Jokaisen ratsastajan tulee laittaa itse hevosensa kuntoon ennen ratsastustuntia. Tarvittaessa autamme tietenkin etenkin uusia kävijöitä ja alkeisratsastajia mutta jokaisen ratsastajan kuuluu opetella laittamaan hevosensa itse. Hevosen kunnollinen harjaus ja kuntoon laittaminen kestävät vähintään 20 minuuttia, joten varaa tarpeeksi aikaa.

Pienrymätunnit (=tehotunnit) ja yksityistunnit järjestetään ennen muita tunteja ma-to klo 16-17 tai lauantaisin klo 11-12. Valvottu itsenäinen ratsastus onnistuu myös em aikoina. Ykstyistunteja ei järjestetä saunnuntaisin eikä muina pyhinä.