LEIRIT JA KURSSIT SEKÄ MUUT TAPAHTUMAT

OHJELMA SYKSY 2017

Infoa kurssimaksuista: Huolehdi, että maksat varausmaksun viikon sisällä kurssin varaamisesta. Muuten nimesi poistetaan varauslistalta. Jos joudut perumaan kurssisi kurssipäivänä muusta syystä kuin sairastumisen takia niin joudumme perimään koko kurssimaksun. Varausmaksu palautetaan lääkärin todistusta vastaan sairastapauksissa.

Ilmoitamme kursseista tallin Fecebook-sivulla sen helpomman päivitettävyyden takia.

14.10. Hevosen käsittelykurssi la klo 10-12. Sopii kaikille, jotka tarvitsevat lisää varmuutta hevosten käsittelyyn. Luimiiko hevonen? Eikö se anna kiinni tarhasta? Mietitkö millä tuulella ratsusi tänään on? Uskaltaako sitä komentaa? Sanna pitää. Hinta 18 €, ei varausmaksua.

21.10. kouluratsastuksen harjoitus- ja I-tason kilpailut, kutsu kipassa


ALENNUSTUNNIT -MAHDOLLISUUS RATSASTAA USEAMMIN (päivitetty 22.11.17)

Alennustuntihinta on 15 €. Tunti on aina ylimääräinen tunti, ei siis omaa tuntia korvaava tunti.

Alennustunnin voi varata, kun on ratsastanut samalla viikolla normaalin viikkotuntinsa. Jos vakiotuntisi on esim torstaina, voit ratsastaa alennustunnin ajalla torstai – seuraavan viikon keskiviikko.

Alennustuntien ratsastaminen edellyttää säännöllistä osallistumista normaalihintaisille tunneille vähintään kolme kertaa edellisen neljän viikon aikana (sääntö on ehdoton eikä esim. sairasloma muuta tilannetta). Uudet asiakkaat voivat varata alennustunteja kolmen normaalihintaisen tunnin jälkeen, jos muut ehdot täyttyvät. ALENNUSTUNNIN RATSASTAMISEN JÄLKEEN RATSASTAJAN TULEE RATSASTAA MYÖS OMA SEURAAVA VAKIOTUNTI. Jos ratsastaja peruu seuraavan vakiotuntinsa ratsastettuaan alennustunnin niin perimme jälkikäteen tuntimaksujen erotuksen (tällä hetkellä 14 €). Esimerkki, ratsastajalla oma tunti perjantaina ja hän ratsastaa sen lisäksi alennustunnin ennen seuraavaa perjantaita. Ratsastaja peruu perjantain tunnin ja alennustunti jää viikon ainoaksi tunniksi. Ratsastajalta peritään 14 € tuntimaksujen erotuksesta seuraavan ratsastuskerran yhteydessä. Huolehdi siis, että alennustunnin ratsastamisen edellytykset täyttyvät! Joulun pyhinä ja juhannuksena emme pidä tunteja. Jos oma tuntisi peruuntuu juhlapyhän takia niin alennustunnille pääsee vasta, kun olet korvannut peruuntuneen tuntisi normaalihintaisella tunnilla.

Vapaat saman päivän tuntipaikat myydään alennustunteina ja niitä on tarjolla rajoitettu määrä. Määrä riipuu mm hevostilanteesta. Tunnin voi varata vasta ratsastuspäivänä arkisin klo 13 ja viikonloppuisin klo 10 alkaen. Teethän kyselyn tekstiviestillä. Viesteihin vastataan varmasti, kun hevoset on jaettu. Ethän lähetä monia viestejä. Jos haluat varata toisen viikkotuntisi etukäteen niin tunti on normaalihintainen. Emme pysty seuraamaan puhelinta taukoamatta eli tuntien alkamisen jälkeen joko huomaamme viestisi tai sitten ei eli aletuntia kannattaa kysellä ennen tuntien alkamista.

Alennustunnin voi ratsastaa myös ilman opetusta. Alennustunnin voi ratsastaa vain lukujärjestyksen mukaisilla vakiotunneilla eikä niitä voi ratsastaa pienryhmässä, kurssin mukana tai erikseen tilattavalla tunnilla.

Alennustunnille voi esittää hevostoiveita. Hevoset jaetaan kuitenkin niin, että tunnin vakio-osallistujien toiveet ja tarpeet huomioidaan ensin ja alennustuntilaisille jäävät loput, vielä vapaana olevat hevoset.