LEIRIT JA KURSSIT SEKÄ MUUT TAPAHTUMAT

OHJELMA 2018

Infoa kurssimaksuista: Huolehdi, että maksat varausmaksun viikon sisällä kurssin varaamisesta. Muuten nimesi poistetaan varauslistalta. Jos joudut perumaan kurssisi kurssipäivänä muusta syystä kuin sairastumisen takia niin joudumme perimään koko kurssimaksun. Varausmaksu palautetaan lääkärin todistusta vastaan sairastapauksissa.

Ilmoitamme kursseista pääosin tallin Fecebook-sivulla sen helpomman päivitettävyyden takia.

3 - 5.8. Sennuviikonloppu (päivät ja ratsastustuntien määrä korjattu oikeiksi). Merkatkaa kalenteihinne! Pe klo 17 alkaen, la koko päivä ja su n. klo 15 asti. Sis 6 h ratsastusta osallistujien toiveiden mukaan. Omat eväät paitsi tervetuliaiskahvit ja aamupala niille hurjapäille, jotka telttailevat tallilla. Muut menevät kotiin nukkumaan. La iltana nuotioilta ja Tuuli vetää demon kouluratsastukseen liittyen. Hinta 210 €, josta varausmaksun osuus on 70 € (palautetaan vain lääkärin todistusta vastaan). Lisäksi osallistujien kesken jaetaan paljun vuokrahinta n. 15-20 € per nenä JOS osallistujat haluavat paljun paikalle.


ALENNUSTUNNIT -MAHDOLLISUUS RATSASTAA USEAMMIN (päivitetty 22.11.17)

Alennustuntihinta on 15 €. Tunti on aina ylimääräinen tunti, ei siis omaa tuntia korvaava tunti.

Alennustunnin voi varata, kun on ratsastanut samalla viikolla normaalin viikkotuntinsa. Jos vakiotuntisi on esim torstaina, voit ratsastaa alennustunnin ajalla torstai – seuraavan viikon keskiviikko.

Alennustuntien ratsastaminen edellyttää säännöllistä osallistumista normaalihintaisille tunneille vähintään kolme kertaa edellisen neljän viikon aikana (sääntö on ehdoton eikä esim. sairasloma muuta tilannetta). Uudet asiakkaat voivat varata alennustunteja kolmen normaalihintaisen tunnin jälkeen, jos muut ehdot täyttyvät. ALENNUSTUNNIN RATSASTAMISEN JÄLKEEN RATSASTAJAN TULEE RATSASTAA MYÖS OMA SEURAAVA VAKIOTUNTI. Jos ratsastaja peruu seuraavan vakiotuntinsa ratsastettuaan alennustunnin niin perimme jälkikäteen tuntimaksujen erotuksen (tällä hetkellä 14 €). Esimerkki, ratsastajalla oma tunti perjantaina ja hän ratsastaa sen lisäksi alennustunnin ennen seuraavaa perjantaita. Ratsastaja peruu perjantain tunnin ja alennustunti jää viikon ainoaksi tunniksi. Ratsastajalta peritään 14 € tuntimaksujen erotuksesta seuraavan ratsastuskerran yhteydessä. Huolehdi siis, että alennustunnin ratsastamisen edellytykset täyttyvät! Joulun pyhinä ja juhannuksena emme pidä tunteja. Jos oma tuntisi peruuntuu juhlapyhän takia niin alennustunnille pääsee vasta, kun olet korvannut peruuntuneen tuntisi normaalihintaisella tunnilla.

Vapaat saman päivän tuntipaikat myydään alennustunteina ja niitä on tarjolla rajoitettu määrä. Määrä riipuu mm hevostilanteesta. Tunnin voi varata vasta ratsastuspäivänä arkisin klo 13 ja viikonloppuisin klo 10 alkaen. Teethän kyselyn tekstiviestillä ja ilmoita selvästi, että olet varaamassa alennustuntia. Viesteihin vastataan varmasti, kun hevoset on jaettu. Ethän lähetä monia viestejä. Jos haluat varata toisen viikkotuntisi etukäteen niin tunti on normaalihintainen. Emme pysty seuraamaan puhelinta taukoamatta eli tuntien alkamisen jälkeen joko huomaamme viestisi tai sitten ei eli aletuntia kannattaa kysellä ennen tuntien alkamista.

Alennustunnin voi ratsastaa myös ilman opetusta. Alennustunnin voi ratsastaa vain lukujärjestyksen mukaisilla vakiotunneilla eikä niitä voi ratsastaa pienryhmässä, kurssin mukana tai erikseen tilattavalla tunnilla. Alennusta ei voi saada jälkikäteen eli jos huomaat jälkeen päin, että olisit ollut oikeutettu alennustuntiin mutta maksoit vahingossa täyden hinnan niin emme palauta erotusta. 

Alennustunnille voi esittää hevostoiveita. Hevoset jaetaan kuitenkin niin, että tunnin vakio-osallistujien toiveet ja tarpeet huomioidaan ensin ja alennustuntilaisille jäävät loput, vielä vapaana olevat hevoset.