HINNAT ALKAEN 18.1.2016

Otimme mobiilimaksamisen käyttöön. Nyt voit maksaa myös yleisimmillä pankkien mobiilisovelluksilla käyttäen QR-koodia. Koodit:

Ratsastustunti 29 €

10 kerran ratsastuskortti 260 €

5 kerran ratsastuskortti 140 €

Aletunti 15 €

Maksuvälineinä käyvät käteinen, sporttipassi, Eazybreak-setelit, Luottokunnan virikesetelit, Smartum- ja Tyky-liikuntasetelit ja Smartum Saldo ennakkomaksu. Pankkikortti ei valitettavasti käy. Kaikkia tunteja ja kortteja saa myös lahjakortteina. Kirjoitamme mielellämme kuitin kaikista maksuista, jos vain pyydät! Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n.

Vasta-alkajat huomio! Tallitytöt taluttavat teitä mielellään, jos heitä on paikalla. Taluttaminen perustuu vapaaehtoisuuteen emmekä voi taata, että tallilla on taluttajia. Vanhemmat voivat mielellään taluttaa lapsiaan. Alkeisaikuiset pärjäävät ilman talutusta alusta alkaen.

 
Ratsastustunti, kesto 60 min 29 € Ratsastaja varustaa itse hevosensa. Autamme uusia kävijöitä, alkeisratsastajia ja alkeisjatko I tuntilaisia tarvittaessa. Tuntihintaan ei kuulu taluttajaa. Jos haluat maksaa yksittäisen tunnin tilille pankkisiirrolla tunnin jälkeen niin tunti maksaa 35 €.
20 kerran kortti 500 € Voimassa 20 viikkoa. Tuntihinnaksi tulee 25 €. 20 kerran kortti on henkilökohtainen.
10 kerran ratsastuskortti 260 € Voimassa 12 viikkoa. Tuntihinnaksi tulee 26 €. Kortti on perhekohtainen.
5 kerran ratsastuskortti 140 € Voimassa 6 viikkoa. Tuntihinnaksi tulee 28 €.
Yksityistunti 50 € Sisältää 60 min tunnin pitäjän aikaa eli ratsastusaika 60 min, jos varustat itse hevosesi ja hieman lyhyempi, jos tunnin pitäjä varustaa tai ohjaa varustamista. Jos haluat hypätä yksityistunnillasi niin rakennat ja purat itse esteet.
Yksityistunti kahdelle 39 € Hinta per ratsastaja. Sisältää 60 min tunnin pitäjän aikaa eli ratsastusaika 60 min, jos varustat itse hevosesi ja hieman lyhyempi, jos tunnin pitäjä varustaa tai ohjaa varustamista. Jos haluatte hypätä pienryhmätunnilla niin rakennatte ja puratte itse esteet. Ankin tai Tuulin tunnit 42 €.
Liinatunti Ei tarjolla
Pienryhmätunti (tehotunti, jolla 3 - 4 ratsastajaa 34 € Hinta per ratsastaja. Huom. talli voi ottaa neljännen ratsastajan tunnille, jos teitä on kolme. Sisältää 60 min tunnin pitäjän aikaa eli ratsastusaika 60 min, jos varustat itse hevosesi ja hieman lyhyempi, jos tunnin pitäjä varustaa tai ohjaa varustamista. Jos haluatte hypätä pienryhmätunnilla niin rakennatte ja puratte itse esteet. Omalla hevosella 26 €, jos hevonen asuu tallissamme ja 34 € muiden tallien hevosille.
Itsenäinen ratsastus (valvotusti) 29 € Tilaisuus harjoitella itsenäisesti tunneilla tehtyjä asioita. Vain tallin vakioasiakkaille!
Omalla tai vuokrahevosella ratsastuskoulun tunnille 170 €/ 10 kertaa tai 21 €/ kerta, jos hevonen asuu tallissamme.
Muiden tallien hevosille hinta on sama kuin ratsastuskoulun hevosella.
Tämä 10 kerran kortti on voimassa vuoden ajan. Muiden tallien hevosille hinta sisältää sisältää maneesin tai kentän käyttömaksun.
Laskutuslisä 5 €

Jos ratsastuskorttisi katoaa niin perimme uuden, korvaavan kortin kirjoittamisesta 20 € maksun. Kortin voi jättää myös toimistoon, jolloin ne eivät katoa.

Huom! Ratsastuskorttien ja kausikortin voimassa oloaikoihin kiinnitetään entistä tarkempaa huomiota ja lisäaikaa saa vain pitkäaikaisen ja vakavan sairauden takia lääkärintodistuksen tuomalla. Sinulla on mahdollisuus tulla jollekin muulle tunnille samalla viikolla, jos et pääse omalle tunnillesi. Jokaisen ratsastajan tulee itse huolehtia, että saa korttinsa käytettyä sen voimassa olo aikana ja sopia peruutuksia korvaavat tunnit hyvissä ajoin ennen kortin vanhenemista. ENNEN KUIN OSTAT SARJALIPUN, HUOMIOTHAN, ETTÄ EMME PALAUTA RAHOJA KÄYTTÄMÄTTÄ JÄÄNEISTÄ RATSASTUSKERROISTA.

Ratsastuslipulla (29€), 10x- ja 20x- korteilla ei voi maksaa osaa yksityis- tai pienryhmätunneista.

Ratsastuskorttia (5x ja 10x) voi käyttää yhdessä koko samassa osoitteessa asuva perhe. 20x on henkilökohtainen.

Maneesia tai kenttää ei vuokrata tallin ulkopuolisille ratsukoille lainkaan aktiivisen tuntitoiminan takia.

Tunnin peruutus

Perumaton ja liian myöhään peruttu yksityistunti tai pienryhmätunti laskutetaan täysimääräisenä.

Mikäli joudut perumaan tuntisi, muistathan perua hyvissä ajoin - viimeistään jo tuntiasi edeltävänä päivänä lo 21. Peruutukset TEKSTIVIESTILLÄ tallin numeroon: 040 511 99 80. Peruuttamattomista ja liian myöhään perutuista tunneista veloitetaan tuntihinnan suuruinen maksu. Samana päivänä tapahtuneet sairastumiset ilmoitetaan AINA soittamalla ja sovitaan korvaava aika. Korvaava tunti on ratsastattava viikon kulessa sairastumisesta. Voit myös toimittaa lääkärin todistuksen sarastumisestasi, jolloin tuntia ei tarvitse korvata mutta silloinkin sairastuminen on ilmoitettava etukäteen soittamalla. Jos sairastuja on alaikäinen niin huoltaja soittaa.