HENKILÖKUNTA 2017

Henkilökunnan esittelyt

Tuuli: on valmistunut ratsastuksen master opettajaksi Ypäjältä 2014. Tällä hetkellä hän on yksi harvoja Pohjois-Suomessa vaikuttavia master-tutkinnon suorittaneita ratsastuksen opettajia. Tuuli on suorittanut myös ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden Oulun ammattikorkeakoulussa. Aikasemmin Tuuli on suorittanut myös ratsastuksen opettajan ja ohjaajan tutkinnot Kiuruvedellä sekä opiskellut diplomi-insinööriksi Oulun yliopistossa sekä YAMK agrologiksi Oulun ammattikorkeassa.

Kouluratsastaja, joka on 2015-2017 kilpaillut tasoilla va A-intermediate I hevosella LT Lionhear ja Damasco Caniceira. Tuuli on kilpaillut koulua aikaisemmin mm. Gambitas, Le Carrera, Zenith V, Domino VIII, Momentas, Rosie, Cicciolina ja Avans-hevosilla. Kouluratsastuksen lisäksi on Tuuli kilpaillut myös esteitä aluetasolla 110 cm luokkiin asti hevosilla Lancelot, Biafur, Rosie ja Eross. Kisahevosten lisäksi Tuuli kouluttaa ja läpiratsastaa ratsastuskoulun nurempia hevosia. Tuulin kouluttamia opetushevosia ovat mm Aarre, Jatsi, Pyllerö ja Täplä. Tällä hetkellä koulutuksessa on Jamppa suomenhevonen.

Tuuli toimii myös koulutuomarina (IV-tuomari) minkä ehtii. Tuuli on toiminut aiemmin yrittäjän Muhoksen Ratsastuskoululla vuosina 2004-2007 ja Aaltokankaalla vuodesta 2007 lähtien. Tuuli työskenteli ratsastuksen opettajana Ruukin Maaseutuopistossa 2014-2016. 2017 Tuuli palasi "insinäöörityön" pariin ja harrastaa ratsastuskoulun pitämistä.

Henkilön Tuuli Mustonen kuva.Henkilön Tuuli Mustonen kuva.Henkilön Tuuli Mustonen kuva.

Sanna: Aaltokankaalla 20.1.11-22.1017. Sanna suoritti ratsastuksenohjaajan tutkinnon erinomaisin arvosanoin 2013 Kiuruvedellä YSAOssa. Sanna on harrastanut myös lännenratsastusta. Sanna on opettanut aiemmin Tuomikosken tilalla. Ratsastuksen opettamisen lisäksi hän läpiratsastaa opetushevosia Aaltokankaalla.

Siru: Aloitti Aaltokankaalla 1.7.17. Siru on valmistunut ratsastuksen ohjaajaksi Kiuruvedeltä keväällä 2017. Siru opettaa ja hoitaa hevosia Aaltokankaalla. Siru on iloinen ja kannustava opettaja. Siru opettaa  yleensä tiistaisin ja lauantaisin sekä yhtenä sunnuntaina kuukaudessa.

Uudet opettajat 23.10.17 alkaen:

Maanantain tunnit pitää jatkossa Tiina Jokinen. Tiina on ratsastuksen ohjaaja, c-ratamestari ja sosiaalisen hevostoiminann ohjaaja, joka päivätyössään työskentelee nuorten parissa. Tiina harrastaa kenttäratsastusta. Tiina opetti meillä edellisen kerran 2008-2009 ennen kuin hän ryhtyi vaellustalliyrittäjäksi.

Henkilön Aaltokankaan Ratsutallit Oy kuva.

Keskiviikkona ja sunnuntaina (3 kuukaudessa) opettaa Piia Ollanketo. Piia on monipuolinen hevosalan ammattilainen, joka on toiminut yrittäjänä Suomessa ja ratsuttajana Belgiassa. Hän valmistuu piakkoin myös ratsastuksen ohjaajaksi. Piia on nuorten hevosten erikoisosaaja, joka hälytetään paikalle, silloin, kun oma taito ja uskallus loppuu niiden kanssa.

Henkilön Aaltokankaan Ratsutallit Oy kuva.

Torstain tunnit pitää Satu Ylikulju. Satu ei juuri esittelyjä kaipaa, koska hän on tuurannut meillä jo pitkään. Satu on kouluratsastuksen osaaja ja hänen tunneistaan tykätään. Satu on opettanut aiemmin myös Ankkurilahden Ratsutilalla.

Henkilön Aaltokankaan Ratsutallit Oy kuva.

Janne: Rakennusalan ammattilainen (DI), joka vastaa mm tallin kunnossapidosta ja tarvikkeiden hankinnasta. Janne osaa korjata melkein mitä vain ja pitää tallin tip top kunnossa.