q

Aaltokankaan Ratsutallit

     

HENKILÖKUNTA 2018

Henkilökunnan esittelyt

Tuuli: on valmistunut ratsastuksen master opettajaksi Ypäjältä 2014. Tällä hetkellä hän on yksi harvoja Pohjois-Suomessa vaikuttavia master-tutkinnon suorittaneita ratsastuksen opettajia. Tuuli on suorittanut myös ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden Oulun ammattikorkeakoulussa. Aikasemmin Tuuli on suorittanut myös ratsastuksen opettajan ja ohjaajan tutkinnot Kiuruvedellä sekä opiskellut diplomi-insinööriksi Oulun yliopistossa sekä YAMK agrologiksi Oulun ammattikorkeassa.

Kouluratsastaja, joka on 2015-2017 kilpaillut tasoilla va A-intermediate I hevosella LT Lionheart ja Damasco Caniceira. Vuonna 2018 kilparatsuina toimivat helppo A-tasoiset 6-v Feingold, joka tähtää isona vaikeisiin luokkiin ja 7-v suomenhevonen Korsu Olivia. Tuuli on kilpaillut koulua aikaisemmin mm. Gambitas, Le Carrera, Zenith V, Domino VIII, Momentas, Rosie, Cicciolina ja Avans-hevosilla. Kouluratsastuksen lisäksi on Tuuli kilpaillut myös esteitä aluetasolla 110 cm luokkiin asti hevosilla Lancelot, Biafur, Rosie ja Eross. Kisahevosten lisäksi Tuuli kouluttaa ja läpiratsastaa ratsastuskoulun nurempia hevosia. Tuulin kouluttamia opetushevosia ovat mm Aarre, Jatsi, Pyllerö ja Täplä. Tällä hetkellä koulutuksessa on Onni suomenhevonen.

Tuuli toimii myös koulutuomarina (IIIk). Tuuli on toiminut aiemmin yrittäjän Muhoksen Ratsastuskoululla vuosina 2004-2007 ja Aaltokankaalla vuodesta 2007 lähtien. Tuuli työskenteli ratsastuksen opettajana Ruukin Maaseutuopistossa 2014-2016. 2017 Tuuli palasi "insinöörityön" pariin ja harrastaa ratsastuskoulun pitämistä.

Henkilön Tuuli Mustonen kuva.Henkilön Tuuli Mustonen kuva.

Aino: Aloitti Aaltokankaalla 5.6.18. aino on valmistunut ratsastuksen ohjaajaksi Ruukista keväällä 2018. Aino opettaa ja hoitaa hevosia Aaltokankaalla. Hän on iloinen ja kannustava opettaja. Aino tästää ratsastuksen opettajakoulutukseen ja etsii parhaillaan siihen sopivaa ratsua.

     

Jenni: Aloitti Aaltokankaalla kesäkuussa 2018 ja on myös valmistunut ohjaajaksi Ruukin maaseutuopistosta keväällä 2018. Jenni työskentelee osa-aikaisesti ja opiskelee agrologoksi OAMK:ssa.

  

Torstain tunnit pitää Satu Ylikulju. Satu ei juuri esittelyjä kaipaa, koska hän on tuurannut meillä jo pitkään. Satu on kouluratsastuksen osaaja ja hänen tunneistaan tykätään. Satu on opettanut aiemmin myös Ankkurilahden Ratsutilalla.

Henkilön Aaltokankaan Ratsutallit Oy kuva.

Janne: Rakennusalan ammattilainen (DI), joka vastaa mm tallin kunnossapidosta ja tarvikkeiden hankinnasta. Janne osaa korjata melkein mitä vain ja pitää tallin tip top kunnossa.